logo HNFacebook HN YouTube HN Google + HN Twitter HN Pinterest HN
Foto Gallery Film Presentatie

+31(0)6 - 45536143

Interieur

Interieur in houtskeletbouw.

InterieurHet interieur van een houten woning vraagt ook zo zijn aandacht. De  buitenkant is een belangrijk onderdeel vanwege de uitstraling maar voor de binnenzijde van de houten woning geldt hetzelfde. Wat is de uitstraling van de woning die u voor ogen heeft?
U heeft daarin tal van mogelijkheden waarvan we er een aantal hieronder laten zien zodat u een beeld heeft van de sfeer die een bepaalde keuze geeft.
Voor een woonkamer kiest men veelal voor een tegelvloer icm vloerverwarming. Het plafond is bij deze woning van voorzien van houten balken in het zicht en de wanden zijn in hout uitgevoerd waarbij de ramen en kozijnen een andere kleur hebben.

Interieur Ook deze houten woning is voorzien van een tegelvloer maar zonder vloerverwarming en is er gebruikt gemaakt van een radiator. Het plafond is ook hier in houtafwerking uitgevoerd met de balken  in het zicht.

InterieurBij deze woning in houtskeletbouw, gebouwd in Veulen (NL) is de badkamer ook voorzien van houten wanden en een houten dakconstructie met de balken in het zicht. Samen met een bruine tegel en het sanitair is dit een prachtig geheel geworden. De douche die hier niet op de foto staat is voorzien van een afzuiging zodat de badkamer niet te vochtig wordt. Maar met een juist geplaatste afzuiging is er geen enkel probleem.

 

Interieur houtstapelbouw.

Bij houtstapelbouw kunt u bijv kiezen om de wanden blank te laten of wel een kleur mee te geven. Onderstaande plaatjes van diverse woningen in houtstapelbouw met ronde logs geven u een zeer goed beeld van de mogelijkheden en kleuren. Aangezien plaatjes meer zeggen dan duizend woorden...

Interieur houtstapelbouw Interieur houtstapelbouw
Interieur houtstapelbouw Interieur houtstapelbouw
Interieur houtstapelbouw Interieur houtstapelbouw

Voor diverse 3D animaties van diverse interieurstijlen kunt u ook kijken bij de video’s.

 

 

 

Home

Contact

Fluitersweg 36A,
Apeldoorn
Fabriek
Tel.:    +31(0)6 - 45 53 61 43
Kantoor
Tel.:    +31(0)6 - 42 02 68 55
B.g.g.: +31(0)55 - 711 00 24
info@houtbouw-nederland.nl
www.houtbouw-nederland.nl

Fluitersweg 36A | Apeldoorn | +31(0)6 - 45536143 | Algemene voorwaarden

x7 Oradea