logo HNFacebook HN YouTube HN Google + HN Twitter HN Pinterest HN
Foto Gallery Film Presentatie

+31(0)6 - 45536143

houtstapelbouw

Houten huizen / log huizen / blokhuizen

houtstapelbouw
houtskeletbouw

Wat is houtstapelbouw

Houtstapelbouw is eigenlijk niets anders dan het stapelen van logs of balken die op de hoeken in elkaar passen.

Andere benamingen die wel gebruikt worden is o.a. de engelse benaming loghouse of loghouses (loghuis of loghuizen). In de onderstaande tekst zullen dit type woningen en chalets aanduiden met de engelse benaming
De loghouses die wij leveren zijn handmatig bewerkt (handcrafted) wat wil zeggen dat de logs handmatig geschild worden waardoor er een robuuste en natuurlijke uitstraling ontstaat.

De loghouses kunnen als zelfbouwpakket bij u als klant geleverd worden indien u de technische kennis en vakmanschap heeft, maar ook is het mogelijk dat wij deze voor u opbouwen waardoor u verzekert bent van een topkwaliteit loghouse. Wij vinden het een uitdaging om uw droom van een loghouses of logchalet werkelijkheid te laten worden.

Het leven in een loghouse kan gevat worden in de volgende woorden: gezondheid, veiligheid en duurzaamheid. Gezondheid vanwege de vochtregulerende werking van de logs. Veiligheid vanwege de constructie die blijft staan bij een brand en aardbevingsbestendigheid en Duurzaamheid vanwege het feit dat voor het bouwen van loghouses veel minder energie nodig is dan een vergelijkbaar huis in steen. De keuze voor loghouses is een goede keuze. Als u kiest voor loghouses dan kiest u iets waarmee u zich onderscheidt van anderen. En u kunt het zo gek niet bedenken qua vormgeving maar met loghouses is qua ontwerp ontzettend veel mogelijk.

Graag nodigen wij u uit om deze website eens rustig door te nemen als u op zoekt bent naar een leverancier voor houtskeletbouw of houtstapelbouw. Uiteraard kunt u ook via onze contactpagine met ons in contact komen

Anderen die deze website van houtskeletbouw  vonden gebruikten onder andere deze woorden: loghouse, loghouses, loghuis loghuizen, rondstam, ronde stammen, handcrafted, houten huis bouwen; houten huis, houten huizen, houten chalets; houtskeletbouw; houtstapelbouw; duurzaam bouwen, scherpe prijzen, gezondheid, duurzaamheid, veiligheid, Italie, Frankrijk, Belgie, Nederland.

Houtstapelbouw

Contact

Fluitersweg 36A,
Apeldoorn
Fabriek
Tel.:    +31(0)6 - 45 53 61 43
Kantoor
Tel.:    +31(0)6 - 42 02 68 55
B.g.g.: +31(0)55 - 711 00 24
info@houtbouw-nederland.nl
www.houtbouw-nederland.nl

Promotie

Houten chalet: Slatina Handcrafted

Fluitersweg 36A | Apeldoorn | +31(0)6 - 45536143 | Algemene voorwaarden

x7 Oradea